ShippingWatch

Fjord Line dropper sejladser mellem Danmark og to norske byer

Det norske rederi Fjord Line har indstillet alle afgange til og fra to norske byer, der normalt sejler til Hirtshals i Danmark. "Det er en dramatisk situation," lyder det fra Fjord Line, der dropper sejladserne året ud.

Foto: Erik Ask/www.bergenships.com

Resten af året vil det ikke være muligt at sejle med norske Fjord Line mellem Hirtshals i Danmark og de to norske byer Bergen og Langesund.

Det skriver E24, efter rederiet har meldt ud, at de dropper alle sejladser på ruterne fra 27. oktober.

"Det er en dramatisk situation, og det skal vi ikke lægge skjul på," siger kommunikationsrådgiver Flemming Hofmann Tveitan fra Fjord Line til Bergensavisen ifølge mediet.

Et af selskabets skibe skal i stedet sejle mellem Kristiansand og Hirtshals i et forsøg på at dække noget af fragruten. Dertil vil der være to afgange om ugen fra Stavanger, hvor skibet fylder gas.

Rederiet håber igen at kunne benytte ruten fra Bergen efter årsskiftet.

Fjord Line har i den seneste tid haft store udfordringer, hvor de bl.a. ad to omgange har annonceret fyringer. I første omgang var der tale om 200 personer på tværs af Danmark, Norge og Sverige, men for få uger siden blev der varslet endnu flere afskedigelser, der endnu ikke er sat tal på.

Samtidig oplyste selskabet, at topchef Rickard Ternblom stopper.

Fjord Line skal afskedige igen – topchef stopper 

Fyringer hos Fjord Line rammer 125 i Danmark

Færgerederi vil hjemsende og afskedige op mod 200 

Mere fra ShippingWatch

CMA CGM overtager 50 pct. af spansk terminal

CMA CGM udvider i Middelhavsregionen med købet af 50 pct. minus én aktie af den spanske containerterminal TTIA i Algeciras. Det beskrives som en strategisk investering, hvor beløbet dog ikke er oplyst.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs