ShippingWatch

Kinesiske helligdage kan få rederier til at aflyse flere skibe mellem Asien og USA

Rederierne kan blive nødt til at aflyse flere sejladser mellem Asien og Nordamerika frem mod de kinesiske helligdage i begyndelsen af oktober, hvor fabrikker lukker ned og containerefterspørgslen forventes at falde, skriver Sea-Intelligence.

Foto: PR / Cosco Shipping

Det kan blive nødvendigt med flere aflyste sejladser mellem Asien og Nordamerika, hvis rederierne skal ramme et kapacitetsniveau på linje med sidste år under den kinesiske "Golden Week", skriver analysehuset Sea-Intelligence.

Den stigende efterspørgsel i tredje kvartal under coronakrisen har fået rederierne til at skrue op for kapaciteten, men nu kan det blive nødvendigt at skrue ned igen på nogle ruter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Corona-smitte i den sydkinesiske havn Yantian skaber kaos på containermarkedet. Erhvervsmanden Thor Stadil erkender at have mistimet sit forsøg som skibsejer, der har kostet ham og kreditorer store tab. Eitzen-familien, der ejer Christiania Shipping, vil gerne se på fusioner. Vigtige dage for global shipping: IMO's miljøkomité holder møde.

Europas maritime industri får ny formand

Organistationen Sea Europe, der repræsenterer skibsværfter og maritimeudstyrsproducenter i Europa, har udpeget en ny formand, der tidligere har stået i spidsen for Damen Group.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs