ShippingWatch

Kurator i Stadil-konkurser erklæret inhabil – topadvokat tager over

Skifteretten har erklæret den nuværende kurator i en række af Stadil-familiens konkursramte shippingselskaber for inhabil. Advokatfirmaet Bech-Bruun tager nu over som kurator i to boer.

Troels Tuxen fra Bech-Bruun tager som kurator i selskaberne Thor Shipping og Sofia Shipping. Han er ekspert i konkurser og rekonstruktioner og har tidligere været kurator i boet efter ejendomssselskabet Landic Property, som krakkede efter finanskrisen. | Foto: PR / Bech-Bruun

En gruppe kreditorer, som mener at have penge til gode i Stadil-familiens konkursramte shippingselskaber, er lykkes med at få erklæret den nuværende kurator inhabil.

Istedet tager det store advokathus Bech-Bruun over som kurator i boerne efter selskaberne Thor Shipping A/S og Sofia Shipping A/S. Det har Skifteretten i Odense afgjort fredag eftermiddag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs