ShippingWatch

USA beskylder iransk shipping-netværk for at finansiere terror

USA mener at have optrevlet et shipping-netværk, som ifølge USA har hjulpet den Islamiske Revolutionsgarde med at flytte flere mio. tønder olie. Det får USA til at advare shippingindustrien mod at indgå i handler med olie med Iran. USA sender også en særskilt advarsel til bunkerbranchen.

Den iranskeolietanker Adrian Darya 1, som tidligere hed Grace 1, er verdens mest trackede skib for tiden, efter at det har været genstand for en international strid mellem USA og Iran. | Foto: Jon Nazxa/Reuters/Ritzau Scanpix

De amerikanske myndigheder advarer den internationale shippingindustri mod at indgå i oliehandler med Iran.

Advarslen kommer, efter at amerikanske myndigheder mener at have optrevlet et shipping-netværk, som ifølge USA er styret af og finansielt støtter den Islamiske Revolutionsgarde - Qods Force (IRGC-QF) og Hizbollah.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs