ShippingWatch

Wilh. Wilhelmsen går frem i andet kvartal

Wilh. Wilhelmsen-gruppen får et stort plus på bundlinjen i andet kvartal af 2019. Det er især den forretningsgren, som dækker over ejerandele i Wallenius Wilhelmsen og Hyundai Glovis, som går frem.

Foto: PR / Wilh. Wilhelmsen

Wilh. Wilhelmsen går frem i andet kvartal, hvor der er et stort plus på bundlinjen sammenlignet med samme periode af sidste år.

Overskuddet for alle gruppens aktiviteter lander på 123 mio. dollar mod et underskud på 266 mio. dollar i andet kvartal af 2018.

Det fremgår af regnskabet for Wilh. Wilhelmsen Holding, der udgør det overordnede selskab for Wilhelmsen-gruppen.

Driftsresultatet (ebitda) lander på 42 mio. dollar, hvilket er en markant forbedring fra andet kvartal af 2018, hvor posten viste et rundt nul.

Fremgangen dækker over en generel positiv udvikling og en sæsonbetonet optur i selskabets supply-aktiviteter, hvor der især har været meget at lave på de norske boreplatforme, oplyser selskabet.

Kigger man udelukkende på gruppens maritime datterselskaber, Wilhelmsen Ships Service, Wilhelmsen Ship Management og Wilhelmsen Insurance Services, så lander bundlinjen i et minus på fem mio. dollar.

I Supply Services-afdelingen, som bl.a. dækker over ejerandelen i Norsea Group. lander bundlinjen på seks mio. dollar, mens Holding & Investment, som dækker over ejerandelen i bilrederiet Wallenius Wilhelmsen og Hyundai Glovis, får en profit på 125 mio. dollar.

Wilhelmsen-afdeling bliver en del af Norsea i Esbjerg

Bilrederi trak Wilhelmsen-gruppen op i første kvartal

Wilhelmsen-gruppen får milliontab i fjerde kvartal

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere