ShippingWatch

OSM Maritime vil fordoble væksten med kapitalfond ombord

Med Oaktree i ejerkredsen sætter OSM Maritime, en af verdens største skibsmanagere, kurs mod organisk vækst på 20 pct. de næste år frem, fortæller deputy CEO Tommy Olofsen til ShippingWatch. Opkøb kan også komme på tale.

OSM Maritime startede i Danmark med at levere crewservices til Lauritzen køleskibe i 1994, men siden er kundelisten vokset markant og tæller i dag blandt andet også DFDS, Esvagt og flere andre, fortælle0r deputy CEO Tommy Olofsen. | Foto: PR/Euronav

En vækst på kanten af 10 pct. de seneste tre år har gjort norske OSM Maritime til et af de største shipmanagement-selskaber i verden med mere end 12.000 ansatte og over 520 skibe i folden.

Flåden står imidlertid til at vokse sig noget større i de kommende år, fortæller selskabets deputy CEO Tommy Olofsen til ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste på ShippingWatch

Maersk fremrykkede sit klimamål og hævede forventningerne til 2021 i en uge, hvor DSV-topchef Jens Bjørn kaldte containerredernes indtog i logistik "betydningsløst". EU sagde nej til sydkoreansk storfusion, og Maersk Tankers lagde ny strategi frem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs