ShippingWatch

Søren Skou: Vi har styrken til opkøb inden for logistik

Maersks CEO Søren Skou mener 2019 er kommet godt fra start og peger på, at Maersk har den styrke, der skal til for at foretage opkøb inden for logistik. Clarksons Platou betegner kvartalsregnskabet som "overraskende svagt."

Foto: Ritzau Scanpix/Søren Bidstrup

Maersks CEO Søren Skou mener, at den danske transport- og logistikkoncern er kommet godt fra start, selvom den globale usikkerhed kun er vokset, som 2019 er skredet frem.

På et pressemøde i forlængelse af kvartalsregnskabet fredag påpegede topchefen, at der er flere grunde til at være ganske godt tilfreds med udviklingen i år, også selvom de tre første måneder endte med et minus på cirka 100 mio. dollars efter skat for hele gruppen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs