ShippingWatch

Wallenius og SOL går sammen om nyt rederi

To svenske rederier er gået sammen om at skabe et nyt rederi, der skal sejle fra havne i Sverige og Finland. Rederiet har indtil videre fem skibe og planlægger at bestille op til fire LNG-nybygninger.

Foto: Wallenius Sol

De to svenske rederier Wallenius og Swedish Orient Line (SOL) går sammen om at danne et nyt rederi, der skal operere i Østersøen, Nordsøen og den Botniske Bugt.

Det nye rederi får navnet Wallenius SOL og skal primært servicere skovindustrien i Sverige og Finland, oplyser SOL i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs