ShippingWatch

Stolt-Nielsen har øjnene rettet mod to begivenheder

En stor brand på en petrokemisk terminal i USA og de kommende svovlkrav kan få betydning for norske Stolt-Nielsens forretninger. Ifølge det norske selskabs topchef må kunderne betale for ekstraregningen for de nye brændstofregler.

Foto: Stolt-Nielsen

To aktuelle begivenheder kan få betydning for norske Stolt-Nielsens forretninger.

Den norske shippinggruppe driver kemikalietankrederiet Stolt Tanker og står samtidig bag terminaler, containere og LNG-lagre og har netop præsenteret sit regnskab for første kvartal, der løber frem til udgangen af februar i år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs