ShippingWatch

Miljøministeren deler bekymring for scrubbere

Miljøminister Jakob Ellemann-Jensen (V) mener, at der er behov for at indsamle mere viden om scrubbernes miljøkonsekvenser. Dermed går han ind i en debat, der har delt vandene på et ømtåeligt tidspunkt for shippingbranchen.

Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen (V) blander sig nu i debatten om scrubbere, som har delt vandene i shippingbranchen forud for de kommende svovlkrav.

Over for ShippingWatch siger ministeren, at der er behov for at se nærmere på, om teknologien til at rense røgen fra skibes udstødning er med til at forurene havmiljøet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs