ShippingWatch

Femern-projekt modtager tysk godkendelse

Forbindelsen over Femern har nu modtaget den nødvendige godkendelse fra de tyske myndigheder. Rederier har tidligere kritiseret projektet for at modtage ulovlig statsstøtte, men den sag er endnu ikke afgjort.

Foto: AP/Ritzau Scanpix/Carsten Rehder

Forbindelsen over Femern Bælt er nu rykket et skridt tættere. Det er selskabet bag forbindelsen, Femern A/S, der netop har modtaget den længe ventede godkendelse fra de tyske myndigheder.

I december meddelte Transportministeriet i Slesvig-Holsten, at myndighedsgodkendelsen af Femernforbindelsen lå klar til underskrift, og den underskrift er nu kommet på plads. Det oplyser Femern A/S i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs