ShippingWatch

Så mange skibe brød svovlkravene i dansk farvand sidste år

614 skibe fik i 2018 tjekket deres udledning af svovl i dansk farvand. Flere overtrådte kravene betydeligt, viser ny rapport.

614 skibe oplevede i løbet af månederne fra februar og til og med november at have en helikopter hængende over sig, når de passerede gennem de danske sejlrander.

45 af de skibe overtrådte ifølge en ny rapport svovlkravene, der siden 2015 har betydet, at brændstof ikke må indeholde mere end 0,1 pct. svovl, medmindre en scrubber er installeret. Skibene havde enten "væsentligt" forhøjede svovlniveauer i brændstoffet eller over 0,15 pct., som også overskrider reglerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs