ShippingWatch

Topchef stopper i GC Rieber

CEO i det norske offshorerederi har valgt at trække sig for at satse på eget selskab. Rederiet indleder nu jagten på en ny topchef.

Foto: GC Rieber

Christian Wilhelm Berg stopper som CEO i GC Rieber, skriver det norske offshorerederi i en meddelelse.

GC Rieber skriver, at Christian Wilhelm Berg har valgt at træde tilbage for at forfølge andre udfordringer i hans eget selskab Bech Offshore. Selskabet blev stiftet i 2017 og fokuserer på investeringer i nødlidende aktiver inden for offshore-sektoren samt kommercielt management og rådgivning til tredjepartsejere.

Bech Offshore blev købt af GC Rieber, da Christian Wilhem Berg tiltrådte som CEO. Med hans afsked sælges firmaet tilbage.

Jagten på en ny CEO indledes nu, skriver GC Rieber, men indtil den rette kandidat er fundet, vil CFO Einar Ytredal fungere som konstituteret CEO.

GC Riebers omsætning lå i andet kvartal i år på 60,7 mio. norske kroner. Det var en tilbagegang fra 92,6 mio. norske kroner i samme periode sidste år. Bundlinjen var et underskud på 9 mio. dollars, og det var en forbedring i forhold til andet kvartal 2017, hvor resultatet var et underskud på 18,2 mio. dollars.

I slutningen af 2017 gennemførte selskabet en aktieemission, som efter nogle svære år gav selskabet finansielt spillerum.

GC Rieber satser på oliepris på 70 dollars

Norsk reder køber seismikselskab i milliardhandel

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere