ShippingWatch

Tommy Thomsen ser lys fremtid for J. Lauritzen og DFDS

Tommy Thomsen, som bliver ny topchef for Lauritzen Fonden fra årsskiftet, mener, at begge fondens rederier står stærkt. Det gælder også smertensbarnet J. Lauritzen, som er i bedring efter flere svære år.

Tommy Thomsen bliver ny CEO i Lauritzen Fonden fra årsskiftet. | Foto: Lauritzen Fonden

Lauritzen Fondens kommende topchef, Tommy Thomsen, mener, at fremtiden ser opmuntrende ud for fondens to danske rederier.

I et interview med ShippingWatch peger han på, at problembarnet J. Lauritzen så småt er ved at være fri af de seneste års vanskeligheder i tørlast. Samtidig er færgerederiet DFDS godt placeret til fortsat at sejle overskud hjem til sin ejerfond.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs