ShippingWatch

Shippingskole åbner i London

Ansatte i shippingbranchen i London får nyt uddannelsestilbud, som er blevet udviklet i samarbejde med byens shipping- og mæglerselskaber.

Foto: Ritzau Scanpix/AP

En ny shippingskole ser dagens lys i London. The London School of Shipping er navnet på den nye skole, som drives i regi af The Institute of Chartered Shipbrokers (ICS), skriver skolen i en meddelelse.

The London School of Shipping tilbyder uddannelse og træning til ansatte inden for primært shippingindustrien i London. Skolen er blevet udviklet i samarbejde med Londons shipping- og mæglerselskaber, som længe har efterspurgt sådanne faciliteter.

"Londons førende position i den maritime branche er afhængig af dets evne til at tiltrække, uddanne og fastholde den rette mængde af talent og professionelle kvalifikationer spiller en stor rolle ved ikke bare at sikre, at de ansatte har viden til at udføre deres jobs, men også ved at understøtte professionalismen i vores sektor, så vores institutioner og selskaber fortsætter med at være de mest betroede verden over," udtaler David Dingle formand for Maritime UK i meddelelsen.

De første hold begynder efter planen undervisningen i slutningen af september eller starter af oktober med eksaminer til maj.

Maritime virksomheder sukker efter udenlandsk arbejdskraft

CBS' shippinguddannelse fastholder højt karakterkrav

Forsiden lige nu

Her er ugens bedste på ShippingWatch

Zeamarine forhandler om at overtage Hansa Heavy Lift, Damco-manøvre kan koste job blandt de regionale chefer og store shippinginteresser arbejder på at skubbe globalt svovlforbud. Læs ugens bedste historier på ShippingWatch her.

DFDS har fundet ny innovationschef

Shipping- og logistikselskabet har udpeget Jakob Steffensen som chef for en afdeling for innovation og teknologi, som blandt andet skal forbedre selskabets planer for autonom teknologi.

Noble Charterings chef: Meget muligt med flere skibssalg

Antallet af ejede skibe er igen faldet hos tørlastrederiet Noble Chartering, og på sigt kan flere skibssalg komme på tale, fortæller CEO Michael Nagler til ShippingWatch. Samtidig har selskabet åbnet for et nyt forretningsområde.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere