ShippingWatch

Eksperter: EU og USA har fælles interesser i et stærkere WTO og et stækket Kina

Aftalen mellem EU og USA kan medføre en ny dagsorden i den globale handel, fordi begge parter på hver sin måde har interesse i at gøre WTO stærkere og Kina svagere, vurderer eksperter.

Foto: AFP/Saul Loeb

Den nye aftale mellem EU og USA er i sin oplyste form tæt på indholdsløs, men perspektiverne i den kan blive godt for både begge parter.

Et af elementerne i aftalen er en reform af verdenshandelsorganisationen WTO, og hvis USA dropper sin hidtidige modarbejdelse af organisationen, kan EU og USA hjælpe hinanden til større international handel.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs