ShippingWatch

Hackerangreb mod Cosco spreder sig til resten af Amerika

Hackerangrebet, der ramte Cosco Shippings kontorer i USA i denne uge, har spredt sig til containerrederiets amerikanske aktiviteter, lyder det fra rederiet i en update. Canada, Panama og Brasilien er blandt de påvirkede lande.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Arnulfo Franco

Cosco Shippings aktiviteter i hele Amerika er blevet ramt af hackerangrebet, der har spredt sig fra containerrederiets kontorer i USA.

Her blev det kinesiske rederi tirsdag ramt af et cyberangreb, der forstyrrede driften. Ifølge JOC var Coscos amerikanske afdeling ikke i stand til at kommunikere normalt med sine skibe, kunder, speditører og havne. Lloyd's List skrev videre, at der var tale om et såkaldt ransomware-angreb, hvor hackerne kræver løsesum for informationer eller for at låse ramte systemer op.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs