ShippingWatch

Danmark er åben for reformer i IMO

Danmark ser positivt på et reformforslag om at øge åbenheden og se nærmere på shippinglobbyens magt i IMO. Søfartsstyrelsen mener dog ikke, at der er et generelt problem med lukkethed ved møderne.

IMO har fået kritik for at afskære offentligheden og give shippinglobbyen for meget magt over sin egen regulering. | Foto: IMO

Et forslag om at øge åbenheden og se nærmere på shippinglobbyens magt i IMO får en positiv modtagelse i Danmark. Til gengæld ses det ikke som et problem, at der er lukkethed ved dele af møderne.

I november skal medlemslandene i FN's søfartsorganisation diskutere, om man gør nok for at inkludere offentligheden i det vigtige arbejde med at regulere skibsfarten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs