ShippingWatch

BNP Paribas: Kina mere end opvejer europæiske bankers exit

Penge fra Kina strømmer ind i shippingbranchen i et omfang, der mere end blot kompenserer for reduktionen af udlån hos de europæiske banker, lyder det i en vurdering fra BNP Paribas over for ShippingWatch.

SINGAPORE

Mange af Europas traditionelle långivere til shipping har de seneste år noteret store nedskrivninger på skibsfinansiering. Som et resultat har flere valgt at slanke shippingporteføljen eller helt sælge den fra. Til gengæld har kinesiske banker og leasingselskaber gjort deres indtog.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs