ShippingWatch

Trump har ændret amerikansk kurs i IMO

USA's mandat i IMO har ændret sig, efter at klimaskeptikeren Donald Trump er flyttet ind i Det Hvide Hus. "Vi er ikke så aktive, som vi tidligere var," siger lederen af den amerikanske delegation til ShippingWatch forud for afgørende møde i april.

Jeffrey G. Lantz er direktør for regulering hos den amerikanske kystvagt og leder af USA's delegation IMO. | Foto: International Maritime Organization

STAMFORD

USA vil være mere tilbageholdende end tidligere, når medlemslandene i IMO mødes i næste måned for at forsøge at blive enige om en længe ventet klimastrategi for shipping.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs