ShippingWatch

Rederi droppede retssag om svovlbøde: Det var for dyrt

Et rederi har med lille margin overtrådt reglerne for svovl i brændstof i dansk farvand og betalt en bøde. Rederiet overvejede at tage sagen til domstol, men det var for dyrt, fortæller direktør til ShippingWatch.

Wilson Ship Managments skib Wilson Tyne overtrådte i 2016 svovlgrænsen i dansk farvand. På billedet ses skibet Wilson Waal fra samme rederi. | Foto: PR-foto: Wilson Ship Management

Det norske rederi Wilson Ship Management har fået og betalt en bøde på 30.000 kr. for at sejle på brændstof med for højt svovlindhold med et af sine skibe i dansk farvand. 

"Overtrædelsen var lille, men en overtrædelse er stadig en overtrædelse af reglerne. Vi ved ikke, hvad der præcist er sket, men vi tager ansvar for, at vi har brudt reglerne. Ifølge vores bunker delivery note købte vi brændstof med det korrekte svovlindhold på maksimalt 0,1 pct.," siger Thorbjørn Dalsøren, der er managing director for Wilson Ship Management.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs