ShippingWatch

Indtjeningen falder i World Fuels bunkerdivision

Amerikanske World Fuel Services er sendt i rødt på sin bunkerforretning efter større nedskrivning og exit på flere markeder.

Foto: AP/Polfoto/Arkiv

Fortsat afmatning i shipping er hovedårsagen til et fald i bruttoindtjeningen på 16 pct. i 2017 hos amerikanske World Fuel Services, der er verdens største bunkerselskab.

Det viser det offentliggjorte regnskab fra den amerikanske oliekoncern, der har sine tre hovedaktiviter inden for luftfart, landsbaserede forretninger samt bunkerdivisionen.

World Fuel Services har i år indledt en større reorganisering af hele gruppen, som i årets sidste kvartal foretog en nedskrivning på knap 92 mio. dollars, der primært relaterer sig bunkerforretningen efter beslutningen om at trække sig ud af flere markeder.

Bruttoindtjeningen udgjorde 126 mio. dollars i bunkerdivisionen for hele 2017, mens bundlinien viser et underskud på 57,8 mio. dollars.

World Fuel Services tabte indtjening i tredje kvartal

Bunkergigant overtager tysk selskab ved Østersøen

Forsiden lige nu

Her er ugens vigtigste overskrifter på ShippingWatch

Miljø og kommende vigtigt møde i IMO prægede ugen på ShippingWatch med spørgsmål om fremtidens miljøsyndere, og hvorvidt en højspændt miljødiskussion ender som et mislykket kupforsøg. Læs også om Maersks transformation og stort tysk opkøb af V. Group.

Pakistan lukker ned for beaching-værfter

Nye brandulykker på den pakistanske ophugningsstrand Gadani får landets myndigheder til at lukke ned for ophugning i området - blot få måneder efter, at et tidligere forbud blev ophævet. "Skibsejere burde blive holdt ansvarlige," mener NGO'en Shipbreaking Platform.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere