ShippingWatch

Indtjeningen falder i World Fuels bunkerdivision

Amerikanske World Fuel Services er sendt i rødt på sin bunkerforretning efter større nedskrivning og exit på flere markeder.

Foto: AP/Polfoto/Arkiv

Fortsat afmatning i shipping er hovedårsagen til et fald i bruttoindtjeningen på 16 pct. i 2017 hos amerikanske World Fuel Services, der er verdens største bunkerselskab.

Det viser det offentliggjorte regnskab fra den amerikanske oliekoncern, der har sine tre hovedaktiviter inden for luftfart, landsbaserede forretninger samt bunkerdivisionen.

World Fuel Services har i år indledt en større reorganisering af hele gruppen, som i årets sidste kvartal foretog en nedskrivning på knap 92 mio. dollars, der primært relaterer sig bunkerforretningen efter beslutningen om at trække sig ud af flere markeder.

Bruttoindtjeningen udgjorde 126 mio. dollars i bunkerdivisionen for hele 2017, mens bundlinien viser et underskud på 57,8 mio. dollars.

World Fuel Services tabte indtjening i tredje kvartal

Bunkergigant overtager tysk selskab ved Østersøen

Forsiden lige nu

Søren Skou: Der er aldrig et godt tidspunkt at sige farvel

Den store transformation af A.P. Møller - Mærsk skal gå endnu hurtigere, siger topchef Søren Skou til Berlingske Business om opsplitningen af CFO Jakob Stausholms arbejdsområder. Der er aldrig et godt tidspunkt at sige farvel, lyder det.

Alvorlig terminalbrand indhyller Singapore i røg

Der er udbrudt en brand på et terminalanlæg på en af øerne ud for Singapore, oplyser lokale medier tirsdag. Branden betegnes som alvorlig og kan ses langt ud over Singapore, som det fremgår af en video.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere