ShippingWatch

Indtjeningen falder i World Fuels bunkerdivision

Amerikanske World Fuel Services er sendt i rødt på sin bunkerforretning efter større nedskrivning og exit på flere markeder.

Foto: AP/Polfoto/Arkiv

Fortsat afmatning i shipping er hovedårsagen til et fald i bruttoindtjeningen på 16 pct. i 2017 hos amerikanske World Fuel Services, der er verdens største bunkerselskab.

Det viser det offentliggjorte regnskab fra den amerikanske oliekoncern, der har sine tre hovedaktiviter inden for luftfart, landsbaserede forretninger samt bunkerdivisionen.

World Fuel Services har i år indledt en større reorganisering af hele gruppen, som i årets sidste kvartal foretog en nedskrivning på knap 92 mio. dollars, der primært relaterer sig bunkerforretningen efter beslutningen om at trække sig ud af flere markeder.

Bruttoindtjeningen udgjorde 126 mio. dollars i bunkerdivisionen for hele 2017, mens bundlinien viser et underskud på 57,8 mio. dollars.

World Fuel Services tabte indtjening i tredje kvartal

Bunkergigant overtager tysk selskab ved Østersøen 

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Dansk frigat dræbte fire formodede pirater i Guinea, Dan-Bunkering sagen fortsatte i Odense, stor millionregning endte hos Lauritzen, og IMO afholdt klimamøde i en uge, hvor ShippingWatch gjorde status på et hektisk tredje kvartal for containerrederne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs