ShippingWatch

Rederierne trækker dansk eksport op i 2017

Efter et sløvt 2016 er det gået væsentligt bedre for de danske rederier sidste år. Så meget, at det i sig selv trækker den samlede eksport op i 2017. Danske Rederier tror på, at udviklingen fortsætter.

Foto: Clipper

Det er gået så godt for de danske rederier i 2017, at udviklingen i sig selv trækker Danmarks eksporttal for sidste år op, fremgår det af tal fra Danmarks Statistik (DS).

"Eksporten af tjenester steg i fjerde kvartal med 2,7 pct. Stigningen blev især båret af en stigning i eksporten af søtransporttjenester på 3,0 pct.," som det hedder i nyhedsbrevet fra DS.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs