ShippingWatch

Maersk Line går frem på punktlighed i oktober

Maersk Line går frem på punktlighed ifølge Seaintel. Rederiet var i oktober måneder blandt de fire mest pålidelige rederier efter at have ligget i den nedre ende af tabellen igennem 2017.

Foto: Maersk Line

Maersk Line går frem på punktlighed, efter at rederiet igennem 2017 har været blandt de dårligste til at dukke op til tiden blandt de globale containerrederier.

Ifølge analysehuset Seaintel havde Maersk Lines skibe fremgang på 6,9 procentpoint på punktligheden i oktober måned, og blandt de 18 største containerrederier i verden er rederiet nu det fjerdemest pålidelige med 80,3 pct. af ankomsterne, som tidsmæssigt holder planen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs