ShippingWatch

Navios står i stampe i tredje kvartal

Græske Navios fik et underskud på 28 mio. dollars i årets tredje kvartal, hvor flere kontrakter løb ud for selskabets logistikselskab. Omsætningen steg sammenlignet med sidste år.

Navios Maritime Holdings
Foto: Navios Maritime Holdings

Navios Maritime Holdings, der både har tørlastskibe og logistik, fik et nettotab på 28,3 mio. dollars i tredje kvartal og næsten det samme som året forinden. Det viser regnskabet tirsdag.

Omsætningen steg fra 113 mio. dollars til 120,6 mio. dollars i kvartalet, hvor logistikforretningen blandt andet mistede kontrakter på transport af jernmalm, mens der også blev skrevet ned på et skib , som blev leveret tilbage for tidligt.

Angeliki Frangou, bestyrelsesmand og CEO, hæfter sig ved det justerede driftsresultat på et overskud på 31,2 mio. dollars. Samtidig har selskabet i perioden refinansieret et obligationslån, der ville løbe ud om lidt over et år.

Navios Holdings kontrollerer en flåde på 64 tørlastskibe , hvoraf 38 er ejede og 26 er lejet ind på lange kontrakter. I kvartalet fik tørlastskibene en omsætning på 61 mio. dollars mod 49,7 mio. dollars i samme kvartal 2016. Det skyldtes en stigning i TCE-raterne på 5,2 pct. om dagen til 9.481 dollars per dag.

Tørlastaktier er buldret frem i 2017

Navios har taget hul på lukrativ Vale-aftale

Star Bulk cementerer fremgangen i tørlast

Forsiden lige nu

Ultrabulk utilfreds med resultat for 2017

Et underskud er utilfredsstillende, når forretningsmodellen lægger op til altid at kunne få profit, lyder det fra Ultrabulks ledelse efter et underskudsgivende 2017. I år bliver bedre.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere