ShippingWatch

Boskalis mærket af hårdt marked i tredje kvartal

Det store hollandske offshore- og slæbebådsrederi Boskalis kom ud af tredje kvartal med et fald på resultatet. Markedet fortsætter med at være hårdt, lyder det fra selskabet.

Foto: Boskalis

Boskalis har mærket presset fra det hårde marked for offshoreskibe og slæbebåde i tredje kvartal, og det kommer til at påvirke hele resultatet for andet halvår.

Boskalis forventer, at andet halvår vil give et resultat på 15 mio. euro, mens det tilsvarende tal for første halvår var et overskud på 75 mio. dollars. Resultatet er lavere trods en voksende omsætning. Og både omsætning og indtjening er lavere end tredje kvartal sidste år.

Om fremtiden fremhæver Boskalis i regnskabet: "Fortsat svære markedsforhold karakteriseret ved lave voluminer af arbejdsopgaver og pres på udnyttelsesrater og marginer."

Rederiets ordrebog er blevet fire pct. mindre fra udgangen af andet kvartal til udgangen af tredje kvartal og ligger nu på 3,1 mia. euro.

Svagt offshoremarked slår igennem hos Boskalis

Boskalis vinder millionkontrakt med svensk havn

Boskalis skal fyre 230 på hovedkontoret

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere