ShippingWatch

Boskalis mærket af hårdt marked i tredje kvartal

Det store hollandske offshore- og slæbebådsrederi Boskalis kom ud af tredje kvartal med et fald på resultatet. Markedet fortsætter med at være hårdt, lyder det fra selskabet.

Foto: Boskalis

Boskalis har mærket presset fra det hårde marked for offshoreskibe og slæbebåde i tredje kvartal, og det kommer til at påvirke hele resultatet for andet halvår.

Boskalis forventer, at andet halvår vil give et resultat på 15 mio. euro, mens det tilsvarende tal for første halvår var et overskud på 75 mio. dollars. Resultatet er lavere trods en voksende omsætning. Og både omsætning og indtjening er lavere end tredje kvartal sidste år.

Om fremtiden fremhæver Boskalis i regnskabet: "Fortsat svære markedsforhold karakteriseret ved lave voluminer af arbejdsopgaver og pres på udnyttelsesrater og marginer."

Rederiets ordrebog er blevet fire pct. mindre fra udgangen af andet kvartal til udgangen af tredje kvartal og ligger nu på 3,1 mia. euro.

Svagt offshoremarked slår igennem hos Boskalis 

Boskalis vinder millionkontrakt med svensk havn 

Boskalis skal fyre 230 på hovedkontoret  

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs