ShippingWatch

Rederierne kalder kritisk IMO rapport for "nonsens"

ShippingWatch har bedt den internationale rederisammenslutning ICS om at svare detaljeret på den konkrete kritik, som forfatterne bag InfluenceMaps rapport er kommet med. Læs her, hvorfor ICS kalder rapporten for "nonsens."

Foto: Weilbach

Det var især den internationale rederorganisation, ICS, the International Chamber of Shipping, der blev kritiseret for bevidst at forsinke det omfattende arbejde med at få shippingindustrien til at bidrage til at reducere udledningen af CO2.

Sådan fremstod det forleden i den rapport, som den London-baserede tænketank InfluenceMap offentliggjorde op til IMO's vigtige møde om, hvordan shipping, der blev holdt uden for Paris-aftalen, alligevel kan bidrage til et bedre klima.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs