ShippingWatch

Pacific Basin snupper CFO fra BW Pacific

Pacific Basin har ansat en ny CFO, som kommer til fra tankrederiet BW Pacific. Han har en baggrund i finansverdenen og starter i sit job til august, hvor den nuværende CFO stopper.

Tørlastrederiet Pacific Basin skal have ny CFO til sommer. Selskabet oplyser mandag, at det har ansat svenske Peter Schulz.

Han kommer til fra en tilsvarende stilling i tankrederiet BW Pacific og afløser Andrew Thomas Broomhead, som fortsætter på posten frem til 20. august. Broomhead fortsætter desuden som ekstern konsulent for Pacific Basin frem til årsskiftet.

"Bestyrelsen vil gerne takke Hr. Broomhead for hans gode arbejde gennem årene og byder Hr. Schulz velkommen og udtrykker dens tillid til, at han vil arbejde entusiastisk med at etablere selskabets veletablerede strategi," lyder det i en meddelelse.

Peter Schulz er 44 år og er uddannet fra Stockholm School of Economics. Han har været CFO i BW Pacific, som er en del af BW Group, siden august 2012.

Han har desuden været ansat i Royal Bank of Scotland, Royal Bank of Canada og olieselskabet Matrix Capacity Petroleum.

Pacific Basin øger indtjeningen på skibe i første kvartal

Pacific Basin-chef håber på højere bunkerpriser

Pacific Basin tredoblede sit minus i 2016

Forsiden lige nu

Torm vil udstede nye aktier med støtte fra kapitalfond

Det danske tankrederi Torm vil udstede 12,5 mio. nye A-aktier i en emmission, som er garanteret af storaktionæren, kapitalfonden Oaktree Capital. Selskabet har samtidig løftet sløret for sine forventninger til sidste års regnskab.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere