ShippingWatch

Flere nyansættelser hos Maersk Broker Bulk Chartering

Maersk Broker Bulk Chartering har ansat en vice president og en mægler til især at styrke panamax-segmentet hos mæglerselskabet.

Foto: Modelfoto/Colourbox

Maersk Brokers tørlastafdeling Bulk Chartering fortsætter udvidelserne og har hentet to nye ansatte, erfarer ShippingWatch.

Det drejer sig om Anders Francke, der bliver vice president for segmenterne panamax og cape og Michael Aaen Verge, der er blevet ansat som mægler.

De kommer begge fra københavner-afdelingen af britiske Howe Robinson Partners og begynder hos Maersk 1. september i år. Anders Francke især har erfaring med panamax-segmentet fra Howe Robinson Partners.

Dramatisk strid blandt partnerne i Lightship Chartering

Maersk Broker Bulk Chartering har hentet en række profiler ind til tørlastsatsningen i løbet af det seneste halve år. Blandt andet Frank Mortensen, der er tidligere CEO og partner i mæglerhuset Lightship Chartering. Selskabet skulle have været en del af et jointventure med Maersk Broker, som kuldsejlede.

Blandt de andre nyere ansatte er også Anders Højmose Pedersen samt en hel gruppe fra Lightship Chartering, herunder flere tidligere partnere.

Maersk Broker fik bedste resultat i fire år

Ex-Lightship-partner ind i Maersk Broker

Maersk Broker henter tidligere partnere fra Lightship

Forsiden lige nu

Her er ugens vigtigste overskrifter på ShippingWatch

Hamburg Süd luner hos Maersk i et risikofyldt marked, verdens største containerederier bekræftede nyt samarbejde, som ShippingWatch kunne fortælle om i sidste uge. Og så fremlagde flere store aktører regnskab.

Sovcomflot ser tegn på bedre tankmarked

Det russiske tankrederi Sovcomflot får overskud i årets tredje kvartal. Bedringen i tankmarkedet kom i slutningen af tredje kvartal og er fortsat ind i fjerde, lyder det.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere