ShippingWatch

Flere nyansættelser hos Maersk Broker Bulk Chartering

Maersk Broker Bulk Chartering har ansat en vice president og en mægler til især at styrke panamax-segmentet hos mæglerselskabet.

Foto: Modelfoto/Colourbox

Maersk Brokers tørlastafdeling Bulk Chartering fortsætter udvidelserne og har hentet to nye ansatte, erfarer ShippingWatch.

Det drejer sig om Anders Francke, der bliver vice president for segmenterne panamax og cape og Michael Aaen Verge, der er blevet ansat som mægler.

De kommer begge fra københavner-afdelingen af britiske Howe Robinson Partners og begynder hos Maersk 1. september i år. Anders Francke især har erfaring med panamax-segmentet fra Howe Robinson Partners.

Dramatisk strid blandt partnerne i Lightship Chartering

Maersk Broker Bulk Chartering har hentet en række profiler ind til tørlastsatsningen i løbet af det seneste halve år. Blandt andet Frank Mortensen, der er tidligere CEO og partner i mæglerhuset Lightship Chartering. Selskabet skulle have været en del af et jointventure med Maersk Broker, som kuldsejlede.

Blandt de andre nyere ansatte er også Anders Højmose Pedersen samt en hel gruppe fra Lightship Chartering, herunder flere tidligere partnere.

Maersk Broker fik bedste resultat i fire år

Ex-Lightship-partner ind i Maersk Broker

Maersk Broker henter tidligere partnere fra Lightship

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere