ShippingWatch

Canadisk tørlastoperatør etablerer sig i København

Henrik Jeremiassen, der tidligere har åbnet dansk afdeling for det børsnoterede Thoresen Thai, skal repræsentere canadiske Norvic Shippings atlantiske tørlastaktiviteter.

Henrik Jeremiassen, tidligere Ultrabulk og Thoresen Thai, skal lede en ny europæiske tørlastafdeling i København for den canadiske tørlast- og tankoperatør Norvic Shipping.

Etableringen i København er et resultat af Norvic Shippings ekspansion i tørlastsegmentet, hvor kontoret i København skal repræsentere de atlantiske aktiviteter, fremgår det af en meddelelse fra Henrik Jeremiassen og Norvic Shipping

Norvic Shipping har hovedsæde i Toronto og har regionale kontorer i Asien, Mellemøsten og nu også Europa. Selskabet opererer en chartret flåde af tørlast-og tankskibe inden for flere segmenter, Handysize, Supramax, Panamax, Post Panamax og BabyCape Bulkers.

Henrik Jeremiassen blev i januar 2013 chef for et datterselskab i Thoresen Thai Agencies (TTA) København, da det børnoterede thailandske rederi etablerede sig i Hellerup på Tuborg Boulevard.

Her er planen for Thoresens nye tørlastpool

Thoresens danske chef i spidsen for ny tørlast-pool

Thoresen i København skal hive omsætning op

 

Forsiden lige nu

Oljefondet klar med miljøkrav til shipping inden sommerferien

Rederier og virksomheder i øvrigt skal leve op til en række menneskerettighedskrav for, at verdens største private investor, norske Oljefondet, vil eje aktier i det. Nu kommer krav til selskabernes miljøpolitik, som især shippingindustrien kan komme til at mærke.

Fortescues resultat næsten halveret

Det australske mineselskab Fortescue fik et resultat efter skat på 681 mio. dollars i anden halvdel af forskudt regnskabsår og gik 44 pct. tilbage sammenlignet med perioden året før, viser en opdatering.

Kartelsag koster norsk shippingselskab milliarder

Wallenius Wilhelmsen Logistics har indgået forlig med EU-Kommissionen og betaler nu to mia. norske kroner i bøde i langvarig kartelsag. Det er en del af en bøde på 400 mio. euro til i alt fire rederier.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere