ShippingWatch

Nu begynder frasalg hos trængt tørlastreder

Det indiske tørlastrederi Mercator Lines, der er noteret på børsen i Singapore og desuden er i betalingsstandsning, har indgået en aftale om at frasælge fem skibe.

Foto: Mercator

Salget af skibe hos tørlastrederiet Mercator Lines er for alvor skudt i gang, skriver flere medier. Det Singapore-noterede tørlastrederi, der er ejet af indiske Mercator og er i betalingsstandsning, har indgået en aftale om at frasælge fem af sine skibe, som er sikret til selskabets långivere, skriver flere medier.

Rederiet gik i betalingsstandsning i september sidste år, hvor selskabet anmodede myndighederne i Singapore om fire måneder til at forhandle med sine kreditorer efter flere år med betydelige underskud. De fem skibe er angiveligt solgt til relaterede selskaber hos kreditorerne til en værdi af i alt 32,2 millioner dollars. Et beløb, der bliver brugt til at betale af på gælden til långiverne. Skibenes ventes at blive leveret til de nye ejere i februar.

Prøv ShippingWatch gratis og få adgang til alle artikler i 40 dage

For et par uger siden meddelte Mercator, at Mercator Lines var sat til salg. I 2015 havde Mercator Lines et underskud efter skat på 125 millioner dollars.

Ejer vil sælge sit trængte tørlastrederi

Domstol afviser HSH-angreb på kulsejlet tørlastrederi

Første tørlastregnskab i sæsonen viser stort underskud

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere