ShippingWatch

Kreditorer giver Genco nogle uger endnu

Genco Shipping anført af græske Peter Georgiopoulos kæmper for at undgå et totalt kollaps og har vundet lidt mere tid i forhandlinger med kreditorerne.

Tørlastrederiet Genco Shipping & Trading slås for at undgå konkurs, og nu har selskabet vundet lidt mere tid, nogle uger, til forhandlinger med kreditorerne, oplyste Genco mandag.

Genco, der er børsnoteret i New York, søgte i februar rådgivning hos kapitalfonden Blackstone med henblik på en restrukturering og undgå en langvarig og kostbar Chapter 11-proces.

Genco, der styres af den græske skibsreder Peter Georgiopoulos, har i forbindelse med forbindelse med forhandlingerne med kreditorerne ikke officielt aflagt regnskab for 2013, men nettounderskuddet ligger i niveauet 157 mio. USD eller omtrent det samme som året før.

Kulørt græsk shippingspiller kender konkurser

Medie: Tørlast-matador tæt på ny konkurs

Forsiden lige nu

Outsideren Zim fik større underskud i første kvartal

Containerrederiet Zim, der som et af de få er uden for en alliance, fik et større minus i første kvartal i år end året før. Tre ting får skylden fra ledelsens side, der ellers er optimistisk på grund af større fragtmængder.

MSC får overraskende godt resultat i Nordeuropa

MSC Scandinavia, der dækker vigtige områder som Rusland, Skandinavien og Østeuropa, har fremlagt et overraskende godt resultat i 2017. Selskabet er det eneste hos Maersk Lines alliancepartner, MSC, der offentliggør regnskaber.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere