ShippingWatch

Kreditorer giver Genco nogle uger endnu

Genco Shipping anført af græske Peter Georgiopoulos kæmper for at undgå et totalt kollaps og har vundet lidt mere tid i forhandlinger med kreditorerne.

Tørlastrederiet Genco Shipping & Trading slås for at undgå konkurs, og nu har selskabet vundet lidt mere tid, nogle uger, til forhandlinger med kreditorerne, oplyste Genco mandag.

Genco, der er børsnoteret i New York, søgte i februar rådgivning hos kapitalfonden Blackstone med henblik på en restrukturering og undgå en langvarig og kostbar Chapter 11-proces.

Genco, der styres af den græske skibsreder Peter Georgiopoulos, har i forbindelse med forbindelse med forhandlingerne med kreditorerne ikke officielt aflagt regnskab for 2013, men nettounderskuddet ligger i niveauet 157 mio. USD eller omtrent det samme som året før.

Kulørt græsk shippingspiller kender konkurser

Medie: Tørlast-matador tæt på ny konkurs

Forsiden lige nu

Her er ugens vigtigste overskrifter på ShippingWatch

Hamburg Süd luner hos Maersk i et risikofyldt marked, verdens største containerederier bekræftede nyt samarbejde, som ShippingWatch kunne fortælle om i sidste uge. Og så fremlagde flere store aktører regnskab.

Sovcomflot ser tegn på bedre tankmarked

Det russiske tankrederi Sovcomflot får overskud i årets tredje kvartal. Bedringen i tankmarkedet kom i slutningen af tredje kvartal og er fortsat ind i fjerde, lyder det.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere