ShippingWatch

Kreditorer giver Genco nogle uger endnu

Genco Shipping anført af græske Peter Georgiopoulos kæmper for at undgå et totalt kollaps og har vundet lidt mere tid i forhandlinger med kreditorerne.

Tørlastrederiet Genco Shipping & Trading slås for at undgå konkurs, og nu har selskabet vundet lidt mere tid, nogle uger, til forhandlinger med kreditorerne, oplyste Genco mandag.

Genco, der er børsnoteret i New York, søgte i februar rådgivning hos kapitalfonden Blackstone med henblik på en restrukturering og undgå en langvarig og kostbar Chapter 11-proces.

Genco, der styres af den græske skibsreder Peter Georgiopoulos, har i forbindelse med forbindelse med forhandlingerne med kreditorerne ikke officielt aflagt regnskab for 2013, men nettounderskuddet ligger i niveauet 157 mio. USD eller omtrent det samme som året før.

Kulørt græsk shippingspiller kender konkurser

Medie: Tørlast-matador tæt på ny konkurs

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere