ShippingWatch

Kreditorer giver Genco nogle uger endnu

Genco Shipping anført af græske Peter Georgiopoulos kæmper for at undgå et totalt kollaps og har vundet lidt mere tid i forhandlinger med kreditorerne.

Tørlastrederiet Genco Shipping & Trading slås for at undgå konkurs, og nu har selskabet vundet lidt mere tid, nogle uger, til forhandlinger med kreditorerne, oplyste Genco mandag.

Genco, der er børsnoteret i New York, søgte i februar rådgivning hos kapitalfonden Blackstone med henblik på en restrukturering og undgå en langvarig og kostbar Chapter 11-proces.

Genco, der styres af den græske skibsreder Peter Georgiopoulos, har i forbindelse med forbindelse med forhandlingerne med kreditorerne ikke officielt aflagt regnskab for 2013, men nettounderskuddet ligger i niveauet 157 mio. USD eller omtrent det samme som året før.

Kulørt græsk shippingspiller kender konkurser

Medie: Tørlast-matador tæt på ny konkurs

Forsiden lige nu

Ugens bedste på ShippingWatch

Maersk fik genskabt en del af væksten, problemerne med dårlige bunkerolie fortsatte, og en hel række af de mest velrenommerede danske rederier som Norden, Torm, DFDS og J. Lauritzen fremlagde regnskab i ugen, der gik.

Søren Skou: "Vi er blevet en vækstvirksomhed igen"

Efter et par år, der overordnet har handlet om at sælge fra og skære den fremtidige containerforretning til, mener CEO Søren Skou, at Maersk igen er en vækstforretning. Især 2019 vil vise, om han får ret.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere