ShippingWatch

Golden Ocean trækker sig ud af pool-samarbejde

Golden Ocean trækker sig fra poolsamarbejde med Starbulk, CTM og Bocimar. Ifølge CEO er rederiet i stand til at sikre sig storskalafordele på egen hånd.

Foto: Avance Gas

Det John Fredriksen-kontrollerede tørlastrederi Golden Ocean har meddelt, at man vil trække sig fra pool-samarbejdet Capesize Chartering (CCL) med Starbulk, CTM og Bocimar, skriver rederiet i en pressemeddelelse.

Fællesforetagendet, der blev grundlagt i 2016, havde til formål at koordinere charterydelserne på spotmarkedet for Capesize-skibe.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs