ShippingWatch

Norden opjusterer forventningerne igen

Et stærkt tørlastmarked giver Norden anledning til at opjustere sine forventninger til 2021 for fjerde gang i år. Rederiet forventer nu at lande et justeret overskud på op mod 200 mio. dollar.

Foto: Lars Krabbe/ERH

Det danske tørlast- og tankrederi Norden har endnu engang hævet sine forventninger til 2021.

Det er et særdeles stærkt tørlastmarked, der giver anledning til den fjerde opjustering hos Norden i år. Det betyder, at rederiet nu venter justeret overskud for året på mellem 140-200 mio. dollar. Tidligere gik forventningen på et resultat på mellem 110 og 160 mio. dollar.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs