ShippingWatch

Golden Ocean køber sig ind i Singapore-baseret operatør

Tørlastrederiet Golden Ocean investerer i operatøren Singapore Marine, som en tidligere topchef i Swiss Marine står bag.

Foto: Golden Ocean

Det John Fredriksen-kontrollerede tørlastrederi Golden Ocean køber 15 pct. af tørlastoperatøren Singapore Marine. Det meddeler Golden Ocean.

"Selvom Singapore Marine vil operere uafhængigt af Golden Ocean og vores deltagelse i selskabet primært er finansiel, forventer vi at opnå yderligere værdi gennem dette forhold," udtaler Thomas Semino, COO i Golden Ocean, som samtidig bliver direktør i Singapore Marine.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs