ShippingWatch

Pacific Basin ser bedring i tørlast – men udsvingene vil fortsætte

Efter en elendig start på 2019 i tørlast ser Hongkong-rederiet Pacific Basin nu, at den sæsonmæssige bedring i sektoren er i gang. Svagere økonomisk vækst og lurende handelskrig vil dog give større volatilitet, lyder forventningen.

Foto: Pacific Basin

Hongkong-rederiet Pacific Basin ser nu tegn på, at tørlastsektoren er i bedring efter en forfærdelig start på 2019, hvor handelskrig og mineulykken i Brasilien har trukket markedet ned.

2019 fik da også en svagere start end de to foregående år, lyder det fra tørlastrederiet i sit regnskab for 2018, der er offentliggjort torsdag. Men nu ser rederiet tegn på, at udviklingen er vendt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs