ShippingWatch

Skibsmægler: Bunden er nået for presset capesize-marked

Fearnleys ser tegn på, at bunden er nået for det hårdt pressede capesize-segment, hvor raterne nu er lavere end for de mindre segmenter. "Marts bør resultere i et forestående opsving i markedet for de store skibe," lyder det i ny rapport.

Foto: Songa Bulk

Capesize-raterne dykkede i sidste uge dykkede ned under det niveau, mange rederier betaler for at drive de store tørlastskibe, og ifølge Fearnleys Securities seneste rapport om tørlastsektoren er Baltic Capesize-indekset nu "under alle de mindre segmenter".

Det anser den norske skibsmægler imidlertid som en klar indikator på, at et opsving er på trapperne for det pressede capesize-segment:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs