ShippingWatch

Janholt ser positivt på resten af året efter overskud i Pioneer

Pioneer Marine fik et overskud i andet kvartal, og med ny finansiering og en større flåde beviser tørlastrederiet et positivt momentum, siger CEO Torben Janholt.

Foto: PR-foto

Tørlastrederiet Pioneer Marine fik et overskud i årets andet kvartal, hvor højere rater trak i den rigtige retning. Overskuddet endte på 1,1 mio. dollars mod et underskud på 1,9 mio. dollars i samme periode sidste år, viser regnskabet.

Indtjeningen fra timecharterrater steg til 13,6 mio. dollars svarende til en stigning på 23 pct. sammenlignet med andet kvartal 2017. Og CEO Torben Janholt er godt tilfreds med udviklingen de seneste seks måneder for rederiet, der har base i Athen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Maersk-satsningen Tradelens har taget hul på kinesisk udrulning

Maersk og IBM's digitale satsning Tradelens har allieret sig med statsejet kinesisk selskab om en udrulning i Kina for at få kinesiske importører og eksportører ombord. Kina er et kritisk marked for platformen, som der fra Esplanaden ventes klar vækst fra i år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs