ShippingWatch

Kina trækker tørlastrater op med 33 pct

Raterne for de store capesize-skibe er sendt i vejret på stor kinesisk efterspørgsel og stærkt stigende brasiliansk eksport af jernmalm.

Foto: Songa Bulk

Stor kinesisk efterspørgsel på jernmalm og stigende brasiliansk eksport af samme sendte i sidste uge raterne for de store capesize-skibe og tørlastindustriens trækheste op med 33 pct.

Udviklingen sendte det toneangivende indeks Baltic Dry (BDI) op med 20 pct., skriver Morgan Stanleys shippinganalytikere i en kommentar mandag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs