ShippingWatch

Torm giver topchef optioner for 22,6 mio kr

Efter regnskabet forleden har Torm som led i sin vederlagspolitik tildelt topchef Jacob Meldgaard såkaldte restricted share units, RSU'er, til en teoretisk værdi af op til 22,6 mio. kr.

Foto: Thomas Tolstrup

Torm har som led i sin vederlagspolitik tildelt sin topchef, Jacob Meldgaard, såkaldte restricted share units, RSU'er, til en teoretisk værdi af op til 22,6 mio. kr.

Det fremgår af en meddelelse fra rederiet.

I alt modtager Jacob Meldgaard 1.276.725 RSU'er.

Under forudsætning af, at topchefen optjener retten til alle aktier og med en udnyttelseskurs på 96,3 kr. per aktie, har vederlagsprogrammet en samlet værdi af 22,6 mio. kr. baseret på Black-Scholes-modellen, oplyser Torm.

Prøv ShippingWatch gratis og få adgang til alle artikler i 40 dage

RSU'erne optjenes over en periode på fem år, idet en femtedel af det tildelte antal optjenes på årsdagen for tildelingen i hvert af de efterfølgende fem år.

Jacob Meldgaard: Målet er en børsnotering i år

Torm vil etablere holdingselskab i England

Torm lander årsoverskud på 127 millioner dollars

Forsiden lige nu

Siem Offshore nedtoner håb om bedre marked i 2018

Det norske offshorerederi Siem Offshore fik et større underskud i 2017 end året forinden med et tab på 185 mio. dollars efter stor nedskrivning på skibe. Lave rater vil fortsætte ind i 2018, lyder forventningen.

Brian Mikkelsen rejser hård kritik af Sydkoreas maritime statsstøtte

Den planlagte og omfattende sydkoreanske statsstøtte til værfter og rederier er et problem, mener erhvervsminister Brian Mikkelsen (K). "Det tipper balancen på markedet. Derfor skubber vi på i OECD for at gennemgå statsstøtten til skibsværfter," siger han til ShippingWatch under sit besøg i Sydkorea.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere