ShippingWatch

Kritisk shipping-familie øger igen ejerandelen i Euronav

Den belgiske shipping-familie Saverys har købt flere aktier i Euronav forud for torsdagens generalforsamling, hvor der bliver kampvalg om bestyrelsesposterne i tankrederiet. Saverys vil forhindre tankfusion.

Den norsk-cypriotiske shippingmagnat John Fredriksen (tv) vil fusionere sit Frontline med Euronav, men det vil Alexander Saverys fra CMB forhindre. Begge er storaktionærer i Euronav. | Foto: Ints Kalnins/Reuters/Ritzau Scanpix and CMB

Den kendte belgiske shipping-familie Saverys er fortsat med at købe aktier op i Euronav forud for torsdagens generalforsamling, hvor der forventes kampvalg om bestyrelsesposterne på grund af den bebudede fusion med rivalen Frontline.

Ifølge den seneste indberetning til de amerikanske børsmyndigheder, SEC, har shippingselskabet CMB, der ejes af Saverys-familien, nu en aktiepost på 18,48 pct. i Euronav.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Stolt-Nielsen lander bedste kvartalsoverskud i årevis

Norske Stolt-Nielsen, som har købt op i rivalen Odfjell, var begunstiget af højere mængder og spotrater i kemikalietankmarkedet og venter en fortsat bedring. Selskabet er dog ikke helt klar til at bestille nybygninger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs