ShippingWatch

Norden bygger "lige så stille" op i tank efter svært kvartal

Lav efterspørgsel og mange skibe rammer Nordens tankforretning i første kvartal, hvor tallene bekræfter en historisk svær start på året for tanksektoren. Topchef Jan Rindbo er forsigtigt optimist om opsving i andet halvår, og rederiet forbereder sig "meget afmålt," siger han til ShippingWatch.

Foto: PR-FOTO

Nordens tankforretning røg i rødt i årets første tre måneder, hvor lav efterspørgsel og for mange skibe har skabt en historisk svag start på året, der ellers plejer at være højsæson for transport af olieprodukter.

Rederiets forretningsenhed Tanker Operator leverede et justeret underskud på 8 mio. dollar for første kvartal, en betydelig tilbagegang fra et overskud på 18 mio. dollar i samme periode 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Uenighederne sejrede, da IMO's miljøkomité forsøgte at skabe konsensus om nye klimaindsatser inden for skibsfarten. Maersk er frustreret. En stort tænkt, men kritiseret metanolfabrik i USA med Hafnia som medinvestor smuldrer. Springer konkurrenterne på Maersks Tradelens blockchain-projekt, der nu rulles ud i Kina?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs