ShippingWatch

Cosco-selskab bekræfter amerikanske sanktioner – aktien styrtdykker

Tankrederiet Cosco Shipping Energy Transportations aktie falder kraftigt på børsen mandag, efter at datterselskabet Dalian Tankers er blevet ramt af amerikanske sanktioner.

Foto: Andy Wong/AP/Ritzau Scanpix

Aktien i tankrederiet Cosco Shipping Energy Transportation (CSET) styrtdykker på børsen i Hongkong, efter at selskabet har bekræftet, at et datterselskab er blevet ramt af amerikanske sanktioner for transport af olie fra Iran.

Handlen med aktien blev sat på pause torsdag, dagen efter at USA annoncerede, at Dalian Tankers er blevet tilføjet til sanktionslisten i USA, fordi selskabet er under mistanke for oliehandel med Iran. Dalian Tankers hører under CSET.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs