ShippingWatch

Odfjell: Efter udfordrende år er kemikalietank forbi bunden

2018 var et udfordrende år for kemikalietank, fastslår CEO Kristian Mørch i Odfjells regnskab, hvor gruppens terminalforretning ledte til et stort tab. Allerede i første kvartal i år bør det se bedre ud.

Et udfordrende 2018 blev afsluttet med lidt bedre markeder i slutningen af fjerde kvartal. Sådan lyder det fra norske kemikalietank- og terminalselskab Odfjell i regnskabet for fjerde kvartal og hele 2018.

I fjerde kvartal sidste år havde gruppens kemikalietank division Odfjell Tankers en omsætning på 221,3 mio. dollars sammenlignet med 213,2 mio. dollars i samme periode året forinden. Nettoresultatet endte på et underskud på 32,9 mio. dollars mod et underskud på 28,5 mio. dollars i fjerde kvartal 2017.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs