ShippingWatch

Hafnia og BW Tankers fusion på plads inden for en måned

Et af verdens allerstørste produkttankrederier ser meget snart dagens lys. Ifølge en række kilder, ShippingWatch har talt med, står fusionen af Hafnia og BW Tankers til at falde på plads inden for de nærmeste uger. Det sker på et tiltrængt tidspunkt for industrien.

Den globale produkttankindustri ser sandsynligvis en ny storaktør i løbet af december, når fusionsforhandlingerne mellem Hafnia Tankers og BW Tankers lander endeligt.

I alt fald er der intet, der indikerer, at forhandlingerne skulle gå trægt, og parterne vil derfor utvivlsomt gøre, hvad de kan for at nå til enighed inden det nye år, lyder vurderingen fra en række kilder, ShippingWatch har talt med.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs