ShippingWatch

Scorpio Tankers ruster sig til 2020 med milliardindsprøjtning

Et af verdens største tankrederier går i markedet for at rejse næsten 2 mia. kr. En stor del af aktierne købes af Scorpio Bulkers. Analytiker hæfter sig ved, at kapitalindsprøjtningen kommer frem mod 2020-krav.

Foto: Scorpio Tankers/PR

Scorpio Tankers vil rejse 300 mio. dollars i en kapitalrejsning, som vil polstre selskabet til de kommende år, hvor bl.a. de nye, globale svovlkrav træder i kraft i 2020.

Kapitalrejsningen forventes at blive afsluttet fredag i denne uge, skriver Scorpio Tankers, som samtidig meddeler, at flere nøgleinvestorer har indikeret, at de er klar til købe aktier.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs