ShippingWatch

Carsten Mortensen forlader DHT Holdings bestyrelse

Tidligere topchef i BW Group, Carsten Mortensen, forlader sin post i DHT Holdings bestyrelse. Den 52-årige dansker er for nylig trådt ind i bestyrelsen hos Hafnia Tankers.

Efter et par begivenhedsrige uger i karrieren trækker 52-årige Carsten Mortensen sig nu fra posten som bestyrelsesmedlem i tankrederiet DHT Holding.

For nylig kom det frem, at den danske topchef er en del af den nye bestyrelse i Hafnia Tankers, der er kommet endeligt på plads efter den store shippinggruppe BW Groups opkøb af det danske produkttankrederi tilbage i sommer. Og i sidste uge meddelte Mortensen sin exit fra Singapore-gruppen efter flere år på CEO-posten. 

Med afskeden med BW Group er Carsten Mortensens tid som topchef – efter i alt 14 år som CEO hos Norden og BW Group – sandsynligvis et overstået kapitel, fortalte han i sidste uge til ShippingWatch.

Til gengæld kan fremtiden meget vel byde på mere bestyrelsesarbejde, sagde den danske shippingmand inden offentliggørelsen af den nye post i Hafnia Tankers' bestyrelse – og hans exit fra DHT Holdings bestyrelse.

Carsten Mortensens bestyrelsespost i DHT Holding bliver fra dags dato overtaget af Anders Onarheim, der har mere end 30 års erfaring både internationalt og i Norge. Det skriver tankrederiet i en pressemeddelelse.

"Det var nok mit sidste job som den øverste chef"

 Hafnia Tankers' nye bestyrelse er på plads

Mere fra ShippingWatch

ECSA kræver flere tiltag til bekæmpelse af pirater i Guineabugten

Den danske fregat Esbern Snares ildkamp mod formodede pirater i Guineabugten kalder på yderligere fokus på sikkerheden i området, mener ECSA. Ifølge den danske forsvarsminister, Trine Bramsen, kom det som en overraskelse, at formodede pirater ville gå til angreb på krigsskibet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs