ShippingWatch

I.M. Skaugen opnår konkursbeskyttelse i Singapore

Det børsnoterede norske gasrederi I.M. Skaugen har fået tre måneders arbejdsro til at komme i mål med en restruktureringsplan for selskabet.

I.M. Skaugen, der er noteret på børsen i Oslo, har fået et tiltrængt pusterum til at finde en løsning på tankrederiet og flere datterselskabers problemer. En domstol i Singapore har godkendt tre måneders beskyttelse fra kreditorerne, hvor rederiet kan arbejde på at finde en løsning på de finansielle trængsler, oplyser I.M. Skaugen i en meddelelse.

"Moratoriet (udsættelse af betaling af gæld, red.) giver meget tiltrængt plads og tid for IMS Scheme-selskaberne til at implementere deres restruktureringsplan," skriver I.M. Skaugen og understreger, at selskaberne inden deadline vil indsende planerne for en reorganisering til domstolen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

ECSA kræver flere tiltag til bekæmpelse af pirater i Guineabugten

Den danske fregat Esbern Snares ildkamp mod formodede pirater i Guineabugten kalder på yderligere fokus på sikkerheden i området, mener ECSA. Ifølge den danske forsvarsminister, Trine Bramsen, kom det som en overraskelse, at formodede pirater ville gå til angreb på krigsskibet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs