ShippingWatch

Euronavs topchef nedtoner betydning af tankfusion

Transaktionen er ikke revolutionerende, siger CEO i Euronav, Paddy Rodgers, ifølge Clarksons Platou, om købstilbuddet på Gener8, der vil skabe verdens største råolierederi.

Foto: Richard Drew, AP

"Vi er nødt til at stå stærkt efter dette. Vi skal finde en model, der fungerer for alle parter, men transaktionen er ikke revolutionerende."

Sådan lød fra Paddy Rodgers, CEO i Euronav, i en samtale med mægler- og analysehuset Clarksons Platou umiddelbart efter meddelelsen torsdag morgen om, at Euronav fusionerer med Gener8 Maritime og skaber, hvad der formentlig bliver verdens største tankrederi i råolie.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs