ShippingWatch

Concordia Maritime i ny flådeudvidelse

Det børsnoterede tankrederi har indgået to nye charterkontrakter, der ifølge CEO Kim Ullman bekræfter rederiets positive syn på produktmarkedet fra midten af 2018.

Det Stena-kontrollerede tankrederi Concordia Maritime, der er børsnoteret i Stockholm, fastholder med nye kontrakter sin tro på et bedre marked for olieprodukter i 2018.

Rederiet har netop underskrevet kontrakt på endnu en såkaldt IMO2/3 MR (Medium Range, red.), en nybygning, der indchartres i flåden fra slutningen af januar og løber to år frem med flere forskellige optioner for forlængelse. Samtidig forlænges endnu en charterkontrakt på en MR, der udløb i november, med yderligere et år, oplyser Concordia Maritime i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs